KVARNERSKI OTOCI

KVARNERSKI OTOCI 

KRK-CRES-MALI LOŠINJ

1.dan KRK-CRES

Polazak sa dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Slijedi vožnja autobusom (autocesta) u smjeru Krka, uz usputna stajanja. Po dolasku na otok Krk slijedi posjet gradu Krku, kratki razgled grada i posjet Katedrali Uznesenja Marijina iz 5.stoljeća. Vožnja prema Baškoj, posjet Ranoromanička Crkva sv. Lucije u Jurandvoru, svetom mjestu hrvatske nacionalne povijesti i kulture. U crkvi se nalazi Bašćanska ploča, najznačajniji spomenik hrvatskog jezika i književnosti, pisan hrvatskim pismom-glagoljicom (oko 1100.g.). Uz crkvu je uređen i izložbeni prostor. Vožnja trajektom do otoka Cresa, grada Cresa. Smještaj u hotel, večera. Slobodno vrijeme za šetnju. Noćenje.

 2.dan CRES-MALI LOŠINJ

Doručak. Panoramska vožnja otokom Cresom i odlazak do Malog Lošinja. Po dolasku u Mali Lošinj odlazak na Svetu misu u župnu crkvu Sv. Martina. Nakon Svete mise susret sa predstavnicima molitvene zajednice Kraljice ljubavi. Odlazak do Svetišta Kraljice Ljubavi. Majka Kraljica Ljubavi ukazuje se u Malom Lošinju neprekidno od 16.02.1990 godine i daje Poruke za svijet. Nakon posjeta svetišta slobodno vrijeme. Povratak prema Dalmaciji uz usputna stajanja. Pauza za večeru. Povratak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.

CIJENA: na upit

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

Prijevoz klimatiziranim autobusom visoke kvalitete prema programu, pratitelja na putovanju, smještaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, tuš/WC/TV na osnovi noćenja u polupansionu (doručak i večera), večera, jamčevinu, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

Dodatne obroke, osobne troškove, konzumaciju pića uz obroke, ulaznice za objekte koji nisu navedeni u programu (plaćanje na licu mjesta), doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit), paket putnog osiguranja te sve što nije izričito navedeno u cijeni aranžmana.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator: Sea Shell Tours d.o.o., ID kod:HR-AB-23-110056097

 

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata