SLAVONIJA

SLAVONIJA

(ĐAKOVO-VUKOVAR-OSIJEK-ALJMAŠ)

1.dan ĐAKOVO-VUKOVAR-OSIJEK

Polazak sa dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Slijedi vožnja autobusom (autocesta) u smjeru Slavonije, uz usputna stajanja. Po dolasku u Đakovo slijedi razgled Đakovačke katedrale i kratka šetnja samim gradom. Đakovačka katedrala je sagrađena na inicijativu Josipa Jurja Strossmayera u 19. st , smještena u samom središtu grada. Građevina fascinira veličinom, ali i freskama koje rese unutarnje zidove. Nakon obilaska Đakova slijedi vožnja prema Vukovaru- razgled grada uz stručno vodstvo. Posjet vodotornju, vukovarskoj bolnici, Ovčari, Memorijalnom groblju, dvorcu Eltz i drugim simbolima grada. Kratko slobodno vrijeme te polazak autobusom prema Osijeku. Smještaj u hotel, večera. Slobodno vrijeme za šetnju Osijekom. Noćenje.

2.dan OSIJEK-ALJMAŠI

Doručak. Napuštanje hotela. Obilazak osiječke tvrđe i grada. Odlazak na svetu misu u osiječku konkatedralu. Organizirani ručak i vožnja autobusom u trajanju 30 minuta do Aljmaša, svetište Gospe od utočišta. Obilazak samog svetišta te sudjelovanje u Aljmaškom križnom putu na brdu „Kalvarija“. Povratak prema Dalmaciji uz usputna stajanja. Dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima. Kraj putovanja.

CIJENA: na upit

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:prijevoz klimatiziranim autobusom visoke kvalitete prema programu, pratitelja na putovanju, smještaj u hotelu 3* u Osijeku u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, tuš/WC/TV na osnovi noćenja u polupansionu (doručak i večera), ulaznica za Vukovarsku bolnicu i spomen obilježje Ovčara, stručno vodstvo u Vukovaru, ručak na putu za Aljmaš, jamčevinu, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: dodatne obroke, osobne troškove, konzumaciju pića uz obroke, ulaznice za objekte koji nisu navedeni u programu (plaćanje na licu mjesta), doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit), paket putnog osiguranja te sve što nije izričito navedeno u cijeni aranžmana.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Minimalni broj putnika: 40

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Odgovorni organizator: Sea Shell Tours d.o.o., ID kod:HR-AB-23-110056097

 

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata