Speleo Modrić

SPELEO AVANTURA MODRIĆ

 

Špilja Modrić nalazi se u Rovanjskoj (60 km udaljena od Pakoštana) u blizini Nacionalnog parka Paklenica. Špilja je otkrivena 80-ih godina prošlog stoljeća i bila je zatvorena za posjetitelje do 2004. godine.

Čak ni danas, posjet ovoj špilji nije tipičan turistički posjet, jer unutra nema staza i rasvjete, te je potrebno nositi zaštitno odijelo i kacigu sa svjetlom. Tako opremljeni krenut ćete u obilazak dvorana i hodnika sa stručnim i pouzdanim vodičem. Provest će vas kroz dvorane i hodnike 829 metara ispod zemlje, a cijelim putem ćete uživati u prekrasnim stalaktitima, stalagmitima, stupovima i brojnim oblicima koje mašta pretvara u orgulje, sipe i likove iz bajki.

Temperatura u špilji je tijekom cijele godine oko 18°C. Špilja je zaštićeni prirodni objekat i nije turistički uređena, a posjeta se radi u malim grupama na jedan potpuno nov i prirodan eko-pristup koji vam omogućava zaista potpuni doživljaj ove prekrasne špilje. Izlet je pogodan za cijele obitelji, osim djece mlađe od 7 godina i starijih osoba.

Grupe: 2-21 osobe

Trajanje izleta: 4 sata

Cijena:

Špilja Modrić…………..180,00 kn

Cijena uključuje:                                                                                                                                                                                    

  • licenciranog turističkog vodiča
  • upotreba neophodne opreme (zaštitna kaciga, odjelo)
  • osiguranje

 

 

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata