Sea Shell Tours

U potrazi ste za nezaboravnim i idealnim odmorom, imate viziju al ne znate kako najbolje iskoristiti svoje vrijeme i okruženje u kojem se nalazite. Upravo ste na pravom mjestu, prvi korak je napravljen a sad se prepustite timu Sea Shell Toursa.

Turistička agencija „Sea Shell Tours“ je obiteljska agencija s dugogodišnjim iskustvom u organizaciji izleta u obližnji NP Kornati i PP Telašćicu. Odlučili smo se uz spomenute izlete našim brojnim zadovoljnim gostima koji nam se rado vraćaju te svim onima koji će to tek postati, pružiti i druge usluge koje će upotpuniti Vaš odmor.

O nama_

Morate nam samo iznijeti Vaše želje i potrudit ćemo se pokazati Vam sve tajne Pakoštana i okolice te ispuniti sve vaše želje. Pomoći ćemo Vam u organiziciji nezaboravnog odmora koji će Vam ostati zauvijek u mislima. Nudimo Vam pomoć u potrazi za idealnim privatnim smještajem u Pakoštanima ili okolici. U našoj ponudi možete pronaći najveći izbor smještaja od soba, studia, apartmana, vila sa bazenima i robinzonskih kućica za odmor.

Također ono bez čega nijedan odmor ne bi bio savršen su izleti. Za Vas organiziramo individualne ili grupne izlete uz iskusno i stručno vodstvo u obližnje Nacionalne parkove i Parkove prirode te brojne druge destinacije naše ponude. Ukoliko želite sami istraživati kulturne i prirodne znamenitosti možemo za Vas brzo i povoljno iznajmiti automobil, skuter, bicikl ili brod.

Provedite svoj nezaboravan i opuštajući odmor uz našu pomoć i dozvolite nam da zajedno stvaramo vaše lijepe uspomene.