Holiday house Šipnata

Kuća Šipnata

Kuća Šipnata nalazi se na otoku Kornatu, pored uvale Šipnate u samom srcu nacionalnog parka. Uvala Šipnata je na udaljenost do dva sata vožnje brodom. Gostu koji ne posjeduje svoje plovilo organiziramo prijevoz do kuće uz nadoplatu. Vaše vozilo možete ostaviti u Pakoštanima na sigurnom parkiralištu uz nadoplatu od 3 eura dnevno.

Pri rezervaciji molimo da nas informirate na koji način ćete doći do kuće, te dali je potrebno za Vas organizirati transfer. Kućni ljubimci su na upit i uz nadoplatu dobrodošli (5,00 EUR po danu po ljubimcu).

Dva sanitarna čvora se nalaze van kuće, tuš na termo-vreće, koje se napune vodom i stave na sunčano mjesto da bi se dobila topla voda za tuširanje. S vodom se ovdje treba ophoditi štedljivo. Voda je u trenutku punjenja tanka pitka, ali obzirom da stoji u tanku tijekom ljeta na visokim temperaturama, ako se želi koristiti za piće, nužno je prethodno je prokuhati. Većina gostiju odlučuje se na kupnju vode za piće u bocama.

Kuću je moguće rezervirati najmanje 7 dana, od subote do subote.

U kući su četiri spavaće sobe, svaka s bračnim krevetom, tako da ova kuća može smjestiti najviše 8 osoba. Kuhinja je opremljena plinskim štednjakom. Preporučujemo da ponesete svoj mobilni telefon, tako da nas možete kontaktirati u slučaju potrebe. Mobilni telefon možete napuniti u kući svojim punjačem koji koristite u automobilu.

Najam motorne brodice je moguć, na upit, uz uvjet da gost mora imati sa  sobom u Hrvatskoj važeću dozvolu za voditelja brodice.

Ukoliko u opisu nalazite nejasnoće ili imate bilo kakvih daljnjih pitanja za koje odgovore ne nalazite u opisu, molimo da nas kontaktirate. Agencija ne može biti odgovorna ako se klijent ne raspita za detalje koji su za njega bitni, a koji nisu navedeni u opisu ili iz bilo kojih razloga klijentu nisu potpuno jasni.

 

Dnevna cijena 01.04.-18.06.

10.09.-30.10.

18.06.-02.07.

03.09.-10.09.

02.07.-09.07.

27.08.-03.09.

09.07.-27.08.
Kuća Šipnata 100 EUR 105 EUR 110 EUR 120 EUR

 

Pristojba za prijavu – jednokratno, prilikom dolaska, po osobi 1,50 EUR

Osnovni podaci 
Dozvoljeno pušenje, kućni ljubimci su na upit i uz nadoplatu dobrodošli (5,00 EUR po danu po ljubimcu), završno čišćenje bez naknade, roštilj (zidani komin), vrtni namještaj na terasi, dvije ležaljke na plaži

Vrsta plaže: šljunčana i veće kamenje, mol pred kućom

Opskrba vodom: spremnik za vodu (gusterna) sa slatkom vodom ukupne zapremine 20.000 l

Sanitarna oprema: dva sanitarna čvora van kuće

 

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata