Vjenčanje u Nacionalnom parku Kornati

VJENČANJE U KORNATIMA

Nacionalni park Kornati je jedan od najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj, neistraženi biser Jadrane, te je uz svoje atraktivne ljepote i prelijepi ambijent idealno mjesto za vjenčanu ceremoniju.

Crkva Gospe o Tarca bit će mjesto na kojem ćete izgovoriti sudbonosno da i uploviti u mirnu bračnu luku. Ta je crkvica nekad služila kao utočište mornara koji su u zaklonjenim uvalama Šipnata, Levrnake ili Telašćice čekali povoljne vjetrove za plovidbu Jadranom.

Transfer gostiju i mladenaca moguć je s različitim brodovima i jahtama ovisno o Vašim željama.

Večera i svečanost se organiziraju u restoranu Klif na otoku Piškeri.  Kulinarski tim restorana Klif osmislio je posebnu ponudu buffet i set jelovnika za vjenčanje koja će sigurno udovoljiti Vašim zahtjevima. Ako ipak želite poseban jelovnik prema svojim idejama i željama, rado ćemo pomoći u kreiranju istog.

Osim organiziranja mjesta i lokacije vjenčanja, transfera gostiju, večere i svečanosti, moguće je ugovoriti i sve ostale sitnice koje svako vjenčanje čine posebnim. Također je moguće organizirati krštenje djeteta sa svečanim ručkom ili večerom.

Dopustite da Vam pružimo dan prepun zadovoljstva i čarobnih trenutaka. Obratite se Sea Shell timu s povjerenjem , a mi ćemo učinit sve kako bismo ispunili Vaše želje!

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata