Kako do nas

Automobilom

Da biste stigli u Pakoštane automobilom, putujući autocestom A1, siđite s autoceste na izlazu Benkovac/Biograd/Pakoštane i krenite u smjeru Pakoštane/Vrana. Nakon toga do Pakoštana stižete za samo 15 minuta vožnje.

Brodom

Ukoliko putujete brodom iz Italije, najbliža trajektna linija je Ancona-Zadar. Stojimo Vam na raspolaganju da Vam uz nadoplatu organiziramo transfer od trajektne luke u Zadru do Pakoštana.

Avionom

  • Zračna luka Zadar se nalazi u neposrednoj blizini Pakoštana, svega 30 km udaljena, te je lako dostupna automobilom ili autobusom. Ukoliko putujete iz Njemačke do Zadra možete stići sljedećim letovima: German Wings iz Cologne, Bonn i Sttutgart, Ryan Air iz Dusseddorfa Weeze i Fraknkfurt_Hahn, Intersky iz Friedrichshafena. Putovanje iz Velike Britanije moguće je sljedećim letovima: Ryan Aira iz Londona, Stanseteda, Dublina i Edingburgha. Putovanje iz Švedske do Zadra moguće je Ryan Air letovima iz Stockhloma.
  • Zračna luka Zagreb je udaljena tri sata vožnje od Pakoštana. Croatia Airlanes, German Wings, Lufthansa, British Airways, Wizz Air i mnogi druge avio kompanije vrše slijetanja u Zračnu luku Zagreb.
  • Zračna luka Split se nalazi sat vremena vožnje udaljena od Pakoštana. Letove vrše  poznate avio kompanije poput Croatia Airlanes, German Wings, Lufthansa, Easy Jet,  British Airways i WIzz Air fly.

Nakon slijetanja,postoje brojne autobusne linije prema Pakoštanima ili se obratite nama i mi ćemo Vam organizirati transfer. Tu je za vas i naš Rent a car.