MOSTAR-SARAJEVO

MOSTAR-SARAJEVO

1.dan MOSTAR-SARAJEVO

Polazak sa dogovorenog mjesta u ranim jutarnjim satima. Slijedi vožnja autobusom (autocesta) u smjeru Bosne i Hercegovine, uz usputna stajanja. Dolazak u Mostar , gospodarsko i kulturno središte Hercegovine, smješten na obalama rijeke Neretve. Po dolasku u Mostar slijedi razgled grada uz pratnju vodiča: stari most, turski bazar, Muzej Hercegovine i Turska kuća. Kratko slobodno vrijeme te polazak autobusom prema Sarajevu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za šetnju Sarajevom. Večera. Noćenje.

2.dan SARAJEVO

Doručak. Napuštanje hotela. Odlazak u obilazak grada u pratnji vodiča: vječnica, kazandžiluk (Ulica starih zanata), Baščaršija, Sebilj, Morića-han, karavansaraj, Gazi Husrev-begova džamija, Latinska ćuprija (Principov most), Brusabezistan, tržnica Markale, Vječna vatra… Nakon obilaska pauza na Baščaršiji gdje predlažemo da isprobate baščaršijske ćevape i ostale specijalitete u jednoj od ćevabdžinica ili buregdžinica. Slobodno vrijeme za osobne programe i kupovinu suvenira. Povratak prema Dalmaciji uz usputna stajanja. Povratak u mjesto polaska u večernjim satima. Kraj putovanja.

CIJENA: na upit

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:prijevoz klimatiziranim autobusom visoke kvalitete prema programu, pratitelja na putovanju, smještaj u hotelu u Sarajevu u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama, tuš/WC/TV na osnovi noćenja u polupansionu (doručak i večera), ulaznice za Muzej Hercegovine, Tursku kuću i Vječnicu, jamčevinu, organizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:dodatne obroke, osobne troškove, konzumaciju pića uz obroke, ulaznice za objekte koji nisu navedeni u programu (plaćanje na licu mjesta), doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit), paket putnog osiguranja u inozemstvu te sve što nije izričito navedeno u cijeni aranžmana.

GRANIČNE, VIZNE I ZDRAVSTVENE FORMALNOSTI: za  državljane RH viza za BiH nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

Minimalni broj putnika: 40

Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete.

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr

Odgovorni organizator: Sea Shell Tours d.o.o., ID kod:HR-AB-23-110056097

 

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata