Zdrastveni turizam

Učitavanje&pomoć;

U sklopu zdrastveno turističke ponude nudim Vam organizaciju pružanja stomatoloških usluga u najboljim stomatološkim ordinacijama uz vrhunski stomatološki tim. Opuštena i mirna atmosfera jedna je od ključnih karakteristika ordinacija.

Stomatološke usluge se pružaju na profesionalnoj razini visoke kvalitete s naglaskom na individualnom pristupu prema svakom pacijentu. Tim stomatologa pruža sve stomatološke usluge na jednom mjestu – od profilaktičkih, konzervativnih i oralno-kirurških pa do visoko sofisticiranih protetskih radova.

Zahvaljujući profesionalnom i pristupačnom pristupu te komunikaciji ne samo na hrvatskom već i na stranim jezicima (njemački i engleski) tijekom svih ovih godina stvoreno je povjerenje u rad tima, kako domaćih tako i stranih pacijenata iz Slovenije, Austrije, Njemačke, Australije, SAD-a i drugih stranih zemalja. Pristupačne cijene, moderna tehnologija te najnovija znanja iz područja stomatologije, garancija su kvalitete pružene usluge.  Stečeni certifikati ordinacija trajna su vrijednost i profesionalna obveza prema svakom pacijentu.

Vrijednosti koje Vam nudi stomatološki tim i poslovna politika

Veliki naglasak tim stavlja na individualni pristup prema pacijentu.  Svaki pacijent je individualna osoba i zahtjeva pristup koji je prikladan upravo njemu. U ordinacijama nastoje prilagoditi pristup svakom pojedinom pacijentu u skladu s njegovim potrebama i željama. Slušanje pacijenta je jedno od njihovih primarnih načela jer samo suradnja pacijenta i stomatologa može dovesti do najboljeg mogućeg rezultata i zadovoljstva pacijenta.

Ordinacije nude pacijentima najnovija tehnološka rješenja i najmodernije dijagnostičke tehnike što garantira pacijentima ne samo vrhunsku kvalitetu rada već i minimalnu bol prilikom bilo koje od niza stomatoloških usluga.

Neprekidna edukacija u područjima najnovijih stomatoloških dostignuća princip je ordinacija koji garantira vrhunsku dijagnostiku i najmodernija rješenja unutar svake stomatološke usluge.

U ordinacijama Vam se  mogu  pružiti sljedeće vrste stomatoloških usluga:

Profilaktički postupak – profesionalno čiščenja zubi – tvrdih zubnih naslaga ultrazvukom i poliranje zubi specijalnim praškom na bazi AlO2 čime uklanjamo meke zubne naslage i pigmentacije. Na kraju premazujemo zube zaštitnim premazom na bazi floura. Nezavisno od svakodnevne oralne higijene preporuča se ovaj postupak činiti dva puta na godinu.

Konzervativna terapija podrazumijeva liječenje tvrdih zubnih struktura (cakline i dentina) uzrokovanih karijesom te korijenskih kanala – pulpe (endodoncija), a također i estetsku i funkcijsku restauracija istih. Odsutnost boli,lokalna anestezija, osnova je našeg stomatološkog tretmana. Primjena novih saznanja i visokokvalitetnih materijala iz estetske restorativne stomatologije garancija su uspjeha i zadovoljstva svih naših pacijenata. U estetskoj restorativnoj stomatologiji koristi se proces “mock-up”.

Dječja stomatologija zahtjeva specifičan pristup djetetu – pacijentu a to podrazumijeva smirenost, strpljenje i razumijevanje. Socijalizacija – zbližavanje djeteta i stomatologa te uspostava povjerenja glavni je cilj. Koristi se metoda mikroinvazivne terapije karioznih oštećenja na caklini zuba, brza i bezbolna procedura, bez anestezije, minimalno invazivno za caklinu tj. čuva se tvrda zubna supstanca djeteta.

Stomatološka protetika – fiksna i mobilna, terapijski je postupak nadomještanja zubi i mekih struktura usne šupljine. U fiksnoj protetici nadomjestci su: metal-keramika, bezmetalne keramika (tlačna keramika, cirkon CAD/CAM), vestibularne ljuskice, keramički inlay-onlay. U mobilnoj protetici nalazimo lijevane (Wironit) proteze, totalne akrilatne proteze te kombinirane radove na teleskopima ili prečkama (Dolder).

Oralna kirurgija je grana stomatologije koja se bavi raznim kirurškim zahvatima u području usne (oralne) šupljine. Najčešći zahvati unutar oralne kirurgije su klasično i komplicirano vađenje zuba, vađenje neizraslih umnjaka, resekcija (odstranjivanje vrha) korijena, vađenje korijena zuba, kirurgija desni te razne estetske rekonstrukcije.

Sa pacijentom je potrebno obaviti konzultacije, klinički pregled, dijagnostičke pretrage (Rtg-panorama, denzitometriju), upoznati ga sa tijekom zahvata i pravilnim održavanjem oralne higijene te obveznim kontrolnim pregledima. Za pacijenta je izuzetno važno da zna definirati vlastite želje i mogućnosti.

Cijeli stomatološki tim Vam želi dobrodošlicu u njihove ordinacije!

Pošaljite nam upit Na Vaš upit odgovaramo u roku 24 sata